Termeni si conditii  SC CS VENDING SRL

 1. Definitii

SC CS VENDING SRL -Societatea SC CS VENDING SRL , cu sediul in ERNEI NR.200 ,  J26/2015/2005, CUI RO18166074, organizata in baza legii romane.
SITE – Domeniu alchemist.ro si subdomeniile acestuia.
CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre SC CS VENDING SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al SC CS VENDING  UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de  SC CS VENDING SRL intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care SC CS VENDING SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la SC CS VENDING SRL sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta.
MEMBRU – Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre SC CS VENDING SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
CLIENT – Persoana care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.
DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii
CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative art. 2 punctul 7: orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul;
NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre SC CS VENDING SRL intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea SC CS VENDING SRL cu referire la informatiile continute de acesta.
TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre SC CS VENDING SRL catre Client, prin  transfer bancar, indiferent de modalitatea de livrare.

 1. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre SC CS VENDING SRL si acesta.
2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii; Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii si notificarii acestuia in scris catre SC CS VENDING SRL
2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.alchemist.ro
2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului SC CS VENDING SRL sau oricarui tert cu care SC CS VENDING SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document va trimite un e-mail pe   magazinalchemist@gmail.com cu precizarea ca:
2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de SC CS VENDING SRL prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea SC CS VENDING SRL de orice natura (electronic, telefonic, etc)
2.5.2. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze SC CS VENDING SRL sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la SC CS VENDING SRL destinate acestui scop.
2.7. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de SC CS VENDING SRL si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, SC CS VENDING SRL va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
2.8. Acest Site este adresat Membrilor persoane fizice sau juridice, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre SC CS VENDING SRL, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu adresa de livrare in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile susmentionate.

3.Continut

 3.1 Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, etc) este proprietatea alchemist.ro si nu poate fi copiat, publicat, folosit in scopuri personale sau comerciale fara acordul scris al proprietarului care administreaza site-ul.

 1. 3.2. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.3.3. Vanzatorul are obligatia de a prelua comanda de la client, de a confirma prin mijloace electronice(e-mail, sms) sau/si telefonic.

  3.4. Proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica sau a inlocui acesti termeni, fara a anunta in prealabil.

  3.5.alchemist.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela, sa inchida conturi personale, daca exista tentative sau suspiciuni de frauda, in situatia de informatii personale false care impiedica executarea contractului de vanzare-cumparare, utilizarea de limbaj injurios in comentarii cu scopul de a defaima.

  3.6. alchemist.ro are dreptul de a refuza clientii cu comenzi anulate si retur de produse, in mod repetat.

3.7. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului Document.
3.8. In cazul in care SC CS VENDING SRL confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea SC CS VENDING SRL pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
3.9. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din parteA SC CS VENDING SRL si/sau al angajatului sau colaboratorului SC CS VENDING SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
3.10. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 1. Contact pentru Clienti si Membri

4.1. SC CS VENDING SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Membru.
4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite automat SC CS VENDING SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.
4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea SC CS VENDING SRL de a contacta Membrul sau Clientul.
4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate SC CS VENDING SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si SC CS VENDING SRL, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea SC CS VENDING SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

 1. Newslettere si alerte

5.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea SC CS VENDING SRL
5.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre SC CS VENDING SRL in limitele Politicii de confidentialitate.
5.3. SC CS VENDING SRL  isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea SC CS VENDING SRL, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

 1. Politica de confidentialitate

6.1. SC CS VENDING SRL poate colecta date cu caracter personal si date cu caracter special, pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta (SC CS VENDING SRL conditioneaza de confirmare scrisa sau telefonica expedierea primei comenzi pentru un Cont nou, pentru conformitatea datelor; dupa o prima comanda finalizata contactarea Clientului in urma plasarii unei noi comenzi se face doar la cererea sa);
 • ulterior validarii comenzii, pentru transmiterea de informatii privind produsele, perioadele de livrare, anulari sau a probleme de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a facilita accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
 • scopuri statistice.

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca SC CS VENDING SRL sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la SC CS VENDING SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

 • a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;
 • b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 • c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 • d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre SC CS VENDING SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.
Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre SC CS VENDING SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
6.2. SC CS VENDING SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre SC CS VENDING SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea SC CS VENDING SRL  si/sau al eventualilor terti cu care SC CS VENDING SRL are contracte de parteneriat in acel moment.

6.3. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.
6.4. Pentru exercitarea drepturilor cf art. 6.3, Clientul sau Membrul se va adresa SC CS VENDING SRL conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.
6.5. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
6.6. Politica de confidentialitate SC CS VENDING SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. SC CS VENDING SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
6.7. SC CS VENDING SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
6.8. Exceptie de la prevederile art. 6.9 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
6.9. SC CS VENDING SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
6.10. SC CS VENDING SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

 1. Politica de vanzare online

7.1. Accesul la serviciu

7.1.1. Inregistrarea unei comenzi prin intermediul magazinului online alchemist.ro, presupune exprimarea acordului din partea potentialului comparator cu forma de comunicare, telefonic sau prin e-mail, utilizata de alchemist.ro.

7.1.2. O comanda se poate aplica pentru un bun  din oferta de pe site. Un reprezentant va prelua comanda careia i s-a alocat un numar de inregistrare si va confirma disponibilitatea produsului in urma verificarii stocului. Livrarea comenzii se va face dupa informarea clientului despre existenta produsului.

7.1.3. Contractul intra in vigoare la momentul emiterii facturii fiscale catre cumparator.

7.1.4. Preturile produselor sunt valabile 24h, iar in situatii exceptionale se pot modifica in acest interval.

7.1.5. Produsele sunt disponibile in limita stocului.

7.1.6. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda clientului in situatia unui pret derizoriu sau incorect afisat pe site, daca dintr-o eroare de comunicare produsul nu mai poate fi comandat sau perioada de livrare depaseste limita rezonabila de timp, datele clientului sunt incorecte sau incomplete, tranzactia cu cardul clientului nu a fost acceptata de banca.

7.1.7. Cumparatorul poate opta pentru urmatoarele metode de plata:
– Transfer bancar – Va primi pe e-mail proforma pentru efectuarea platii, dupa verificarea si confirmarea comenzii de catre un consilier alchemist.ro
– Ramburs – Contravaloarea produselor comandate se achita reprezentantului firmei de curierat in momentul livrarii acestora.
– Online cu cardul – prin platforma euplatesc.ro

7.1.8. Pentru toate produsele aduse pe comanda speciala este necesara o plata in avans in valoare de 50% , iar in cazul produselor aflate in stoc este obligatoriu plata integrala.

7.1.9. Atentie:  valoarea produselor aduse la comanda speciala nu se returneaza.

* Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont pe site, sau trimite un email la adresa magazinalchemist@gmail.com
* Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului. Aceasta conditie este valabila si in cazul comenzilor predate prin email.
* SC CS VENDING SRL isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si campanii marketing (de a nu-l include in campania de promovare si fidelizare, de a-i permite sa comande doar cu plata in avans, etc) in cazul in care considera ca in baza comportamentului avut de catre Client (plasarea si refuzarea a mai mult de doua comenzi in sistemul de plata la livrare, plasarea de comenzi care ulterior sunt anulate sau modificate cu exceptia cazurilor permise de la art. 7.3.7, folosirea unui limbaj tendentios, incalcarea dreptului de proprietate intelectuala etc) , accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel SC CS VENDING SRL Acest drept poate fi exercitat in orice moment si nu este necesara notificarea Clientului in acest sens.
* Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.
* In situatia in care se descopera accese partajate de mai multi Clienti,SC CS VENDING SRL isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu. Daca exista comenzi plasate din conturile suspendate sau anulate, acestea vor fi anulate automat.

7.2. Produse si servicii
7.2.1. SC CS VENDING SRL poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care SC CS VENDING SRL are incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
7.2.3. SC CS VENDING SRL poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti, pe motive intemeiate.
7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

In cazul fiecarei comenzi finalizate SC CS VENDING SRL va emite o factura de avans  sau plata integrala.
7.2.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. SC CS VENDING SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura. Facturile se emit astfel: pentru platile efectuate anterior primirii produselor si serviciilor se emite factura de avans/proforma, iar pentru platile efectuate la momentul primirii produselor se emite factura finala/fiscala. Pentru corectii (anulari, retur) se emit facturi de storno. Toate facturile sunt emise si inregistrate automat si incluse in raportarile fiscale. Nu se accepta corectii decat modificari ale facturilor emise decat in limitele precizate.
7.2.6. Plata in numerar la livrare (la curier) este o metoda de achitare disponibila doar in anumite cazuri si doar pentru anumite produse.
7.2.7. Informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracteristici si greutate disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea  SC CS VENDING SRL acestea fiind cu titlu de prezentare SC CS VENDING SRL. poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment pana la plasarea comenzii, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.
7.2.8. In imaginile produselor si/sau serviciilor SC CS VENDING SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor.
7.2.9 In cazul putin probabil cand SC CS VENDING SRL nu va putea onora o parte din produse, acesta va notifica pe e-mail Clientul, oferindu-i una dintre alternative:
a. anularea comenzii sau scoaterea din comanda a produsului ce nu mai poate fi livrat
b. primirea unor credite activabile pe site in anumite conditii care vor putea fi folosite pentru achizitii produse doar pe www.alchemist.ro

7.3. Comanda online sau prin email
7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat,  pe site sau prin email la adresa de email: magazinalchemist@gmail.com
7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa. Acesta este valabil si in cazul comenzilor plasate prin email, in cazul acesta Clientul are obligatia de a citi si de a accepta Termenii si conditiile afisate pe site
7.3.3. Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul la care SC CS VENDING SRL emite factura fiscala catre cumparator.  SC CS VENDING SRL are dreptul sa contacteze Clientul, prin orice mijloc disponibil / agreat deSC CS VENDING SRL  (telefonic sau email), pentru confirmarea personala a comenzii. In acesta situatie, in cazul in care comanda nu este confirmata in cel mult 5 (cinci) zile lucratoare, acestea este anulata automat de sistem. Clientii accepta ca SC CS VENDING SRL nu poate fi fortat sa livreze o comanda care nu a fost confirmata in conditiile de mai sus.
7.3.4. SC CS VENDING SRL va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre Client, chiar si fara notificare prealabile adresata Clientului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
a. datele furnizate de catre Client privind livrarea (adresa, date contact), pe site sunt incomplete sau incorecte;

 1. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea  SC CS VENDING SRLsi/sau partenerilor acestuia;

c.realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;

d.pentru alte motive obiective.

Produsele sunt disponibile in limita stocului. In cazul produselor din categoria In stoc, termenul de livrare va fi 3-10 zile lucratoare.

In cazul produselor  la comanda  termenul de livrare va fi comunicate catre Client in momentul finalizarii comenzii, insa acesta se poate schimba in functie de termenele date de catre producatori, furnizori. SC CS VENDING SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru stocurile producatorilor, nici pentru intarzierile aparute in urma nelivrarii la timp a produselor de catre producatori sau furnizori. Clientul va fi informat de fiecare data cand termenul initial de livrare se va schimba, avand posibiliatea de a renunta la comanda, in acest caz SC CS VENDING SRL va storna banii platiti pentru aceea comanda in termen de 14 zile.

7.3.5. In cazul in care Clientul renunta la o comanda cu plata efectuata in avans, prin transfer bancar confirmat, suma aceasta va fi rambursata de catre SC CS VENDING SRL  in maxim 14 zile de la data la care SC CS VENDING SRL a luat la cunostinta  aceasta renuntare.

7.3.6. In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata efectuata in avans (prin transfer bancar confirmat) nu mai sunt disponibile pe stoc din motive independente deSC CS VENDING SRL , SC CS VENDING SRL va informa clientul asupra acestui fapt imediat ce cunoaste indisponibilitatea si va dispune rambursarea sumelor achitate in avans in termen de maxim 14 zile de la notificarea clientului. In aceasta situatie, SC CS VENDING SRL isi rezerva dreptul de a oferi, suplimentar fata de sumele cuvenite rambursabile din avans, si credite promotionale (gratis) pentru orice produs ce a fost comandat si a devenit, ulterior confirmarii comenzii si din motive independente de SC CS VENDING SRL, indisponibil pentru livrare.

SC CS VENDING SRL nu raspunde de stocurile producatorilor, furnizorilor.

7.3.7. O comanda plasata poate fi modificata numai in urmatoarele situatii si doar la solicitarea Clientului:
a. Clientul renunta la un produs si notifica SC CS VENDING SRL inainte de expedierea comenzii

 1. Cresterea cantitatii dintr-un produs deja existent intr-o comanda
 2. Intarzierea livrarii cu maxim doua saptamani peste limita maxima de livrare
 3. Modificarea adresei de livrare
 4. Cumularea comenzilor (valabil doar pentru comenzile cu plata la livrare) cu perioade de livrare apropiate (maxim o zi diferenta)
 5. Modificarea metodei de plata
 6. Modificare date pentru facturare

Daca clientul doreste o modificare acesta va solicita acest lucru in scris, trimitand un e-mail pe SC CS VENDING SRL  mentionand clar solicitarea si numarul comenzii.

7.3.8. Comenzile nu pot fi modificate, in cazul in care Clientul opteaza pentru plata prin transfer bancar a contravalorii acestora.
7.3.9. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, lunadu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.
7.4. Comanda telefonica
7.4.1. Clientul / Membrul nu poate efectua comenzi telefonice. Clientul / Membrul nu poate solicita modificarea comenzii la telefon decat in cazurile prevazute mai sus.

7.4.2. In cazul fiercarei comenzi SC CS VENDING SRL percepe un avans de 50%, restul va fi platit  inainte de a fi expediat coletul de catre SC CS VENDING SRL.
7.5. Contract si finalizare
7.5.1. SC CS VENDING SRL va emite si transmite catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client conform legislatiei in vigoare.
7.5.2.SC CS VENDING SRL  va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa prin trimiterea unui e-mail de informare la adresa indicata de acesta. Factura emisa va cuprinde toate mentiunile obligatorii in conformitate cu art 155 Cod Fiscal.
7.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a coletului de catre curier (AWB semnat si decontat) din partea SC CS VENDING SRL, devine Contract onorat.
7.5.4. Contractul este incheiat pe durata determinata. Acesta va fi considerat ca fiind incetat in momentul in care partile isi vor fi executat obligatiile reciproce in termenele si conditiile stabilite prin prezentul Document.

7.5.5 In cazul in care exista diferente intre lista cu produse livrate (imprimata pe verso AWB) si continutul coletului, Clientul are obligatia de a notifica SC CS VENDING SRL si curierul (daca constatarea s-a facut in prezenta acestuia) in maximum 24 de ore de la receptia coletului telefonic sau prin email catre adresa magazinalchemist@gmail.com cu detaliile aferente (foto, explicatii etc).
7.6. Livrarea produselor

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si atasarea documentelor insotitoare. Acesta se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor, in momentul predarii firmei de curierat.

7.6.1 Livrarea produselor se va efectua prin firme de curierat partenere și prin flota proprie.

7.6.2. Vanzatorul nu autorizeaza curierul sa permita cumparatorului deschiderea coletului inaintea semnarii de primire (livrare) si platii contravalorii produselor comandate.

7.6.3. Vanzatorul nu este responsabil de continutul coletelor trimise prin firme de curierat propuse de client.

7.6.4. Recomandam verificarea coletelor primite, neasumandu-ne raspunderea pentru produsele deteriorate la transport si intocmirea unui proces verbal de constatare impreuna cu angajatul firmei de curierat, daca va aflati intr-o astfel de situatie.

7.6.5. Pierderea sau deteriorarea produsului dupa intrarea in posesie nu constituie responsabilitatea vanzatorului sau a curierului.

7.6.6. Tarifele de livrare sunt cmunicate  in momentul finalizarii comenzii  si se calculeaza in functie de localitatea in care se face livrarea. Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promotiei respective care va fi in mod explicit anuntat pe site.

In anumite conditii SC CS VENDING SRL poate oferi transport gratuit (in functie de valoarea comenzii sau alte activitati promotionale).SC CS VENDING SRL nu este poate fi obligat sub nici o forma sa ofere transport gratuit daca Clientul nu respecta conditiile standard de utilizare a serviciilor www.alchemist.ro

7.6.7. Timpul de livrare al unei comenzi este comunicat expres la plasarea acesteia si este un interval de zile influentat de: transportul bunurilor de la furnizorul de marfa al ,SC CS VENDING SRL timpii de procesare in centrul logistic al furnizorului initial si in depozitulSC CS VENDING SRL , zile lucratoare din luna, numarul produselor din comanda si timpii de procesare a fiecarui produs etc. Timpul total de livrare poate fi decalat de un produs cu perioada mai lunga, astfel ca Clientul accepta ca prin cumularea a mai multe produse intr-o comanda decaleaza livrarea produselor pana la data cea mai indepartata. Ca regula, produsele dintr-o comanda sunt livrare intr-un singur pachet cu un AWB unic (nu se livreaza partial produsele dintr-o comanda).
Livrarile se vor efectua de regula in interiorul perioadei asumate la plasarea comenzii (variaza intre 2 zile si 10 saptamani) si Clientul poate obtine informatii privind statusul livrarii in orice moment. In cazul in care produsul poate fi livrat cu depasirea termenului sus mentionat,  SC CS VENDING SRL va informa de indata Clientul prin E-mail oferind doua optiuni: Clientul poate fie renunta (in scris) la comanda/produs fie accepta noul termen de livrare propus. In eventualitatea in care plata a fost efectuata in avans prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de maximum 14 zile de la data renuntarii.

7.6.8. Clientul poate primi ca si oferta promotionala, livrare gratuita  pentru achizitia de bunuri cu valoare totala peste 6000 RON, numai in anumite conditii, incluzand dar nelimitandu-se la:

 1. greutatea coletului sub 10 kg
  b. mentinerea comenzii in formula initiala (fara modificari/amanari)

Ofertele sunt comunicate si acceptate la momentul plasarii comenzii. Gratuitatile nu sunt obligatorii pentru SC CS VENDING SRL

7.7. Calitate si garantii
7.7.1. SC CS VENDING SRL respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de Client de la  SC CS VENDING SRL .Produsele beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003 sau daca in prezentarea produsului este precizat un termen extins de garantie se aplica termenul mai lung. Raspunderea SC CS VENDING SRL, conform prevederilor art. 9-14 din Legea 449/2003, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. Garantia presupune rambursarea valorii pentru produsele neconforme pentru care Clientul notifica comerciantul in scris in termenul legal;SC CS VENDING SRL  nu inlocuieste si nu repara produsele defecte sau neconforme. Produsele neconforme redevin proprietatea SC CS VENDING SRL . Clientul nu este indreptatit la despagubiri sau penalitati pentru produsele neconforme si prin plasarea comenzii declara ca accepta sa primeasca contravaloarea produselor si transportului in cazul lipsei de conformitate.
7.7.2. Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate atat pe site cat si in scris in cadrul documentul-lista tiparit pe verso AWB. Clientul este obligat sa pastreze acest document-lista si sa respecte indicatiile de pe acesta. Informatii cu privire la termenii si conditiile de garantieSC CS VENDING SRL  si instructiunile de utilizare generale a diferitelor tipuri de produse pot fi predate Clientului si ca un document disponibil la adresa www.alchemist.ro, prin email, sau sub forma unei brosuri introdusa in fiecare colet (de la caz la caz). Daca aceste informatii nu au parvenit Clientului acesta le poate obtine oricand prin solicitare telefonica sau email.

7.7.3. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect, nedeteriorat, impreuna cu accesoriile aferente, formularul de garantii, copia dupa factura fiscala.

7.7.4. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

7.7.5. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), produse deteriorate datoria curatarii cu substante improprii, nerecomandate de producator (ex. substante acide puternice, etc), setari si instalari incorecte, surse defecte, interventia mecanica sau plastica asupra produselor,

7.7.6. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.

7.7.7. Garantia este solutionata in maxim 14 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service.

7.7.8. SC CS VENDING SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC CS VENDING SRL, cum ar fi: intarzieri ale furnizorilor, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

7.8. Renuntarea la contract si returnarea produselor
7.8.1. Clientul SC CS VENDING SRL poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

 • 7.8.1.1. Produsele prezinta deteriorari severe care le fac neconforme;
 • 7.8.1.2. Produsele livrate sunt diferite (specificatii, cantitate, etc) fata de comanda plasata;
 • 7.8.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie
 • 7.8.1.4 Clientul s-a restras din contract in termenul de 14 zile prevazut la art. 9 din OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative
 • Dreptul de retur nu este aplicabil in cazul:
  – produselor aprovizionate conform specificatiilor Cumparatorului, pe baza de comanda speciala (Aceste produse comandate de catre Cumparator, care nu se afla in stocul uzual al Vanzatorului, pot fi aprovizionate si livrate pe baza unei comenzi ferme si eventual a platii unui avans, in termenii agreati de parti.)
  – produselor care prezinta orice urma de deteriorare (zgarieturi, lovituri), de instalare, de folosire, de uzura sau de consum
  – produselor care prezinta seriile complet sau partial sterse, urmele unor socuri electrice
  – produselor fara ambalajul original complet in care a fost livrat sau fara certificatele de garantie in original
  – produselor achizitionate in campanii promotionale, pentru care s-au primit stimulente de care cumparatorul a beneficiat inainte de a solicita returul
 • Produsul va fi returnat in ambalajul original complet si cu toate etichetele intacte, cu toate accesoriile, consumabilele si produsele cadou aferente, impreuna cu o copie dupa factura si Certificatul de garantie in original.
 • Costul returului cade in sarcina Cumparatorului
 • Clientului care a notificat SC CS VENDING SRL conform art 7.8.3, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire au fost returnate sau inmanate catre SC CS VENDING SRL  sau unei persoane autorizate de SC CS VENDING SRL sa receptioneze produsele fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat SC CS VENDING SRL decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt expediate de Client inainte de expirarea perioadei de 14 zile impachetate corespunzator pentru protejarea pe durata transportului si in ambalajul original.

7.8.5. Clientul SC CS VENDING SRL nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

7.8.6.1. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 7.8.1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile prevazute conform art 7.8.2, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
7.8.6.2. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 7.8.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
7.8.6.3. In cazul in care produsele au fost confectionate dupa specificatiile prezentate de Client sau personalizate in mod clar.
7.8.6.4. In cazul in care au fost comandate si livrate produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client (aceste produse sunt marcate in prezentare ca produse nereturnabile).
7.8.6.5. In cazul in care au fost comandate si livrate produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.
7.8.6. Membrul/Clientul va fi informat in e-mailul de plasare a comenzii daca acesta este returnabil sau nu si daca exista costuri in caz de retur. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. Cutiile si ambalajul de protectie sunt considerate ca o parte a produsului.
7.8.7. In cazul retragerii din contract a Clientului,SC CS VENDING SRL  ii ramburseaza acestuia toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea sa, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a Clientului conform art. 7.8.2. si 7.8.3. Returnarea se face numai prin transfer bancar in conturile bancare indicate de Client in format IBAN. Nu se fac returnari in numerar sau ramburs.

7.8.8. SC CS VENDING SRL NU accepta retur in cazul in care produsul comandat nu se afla in stoc in momentul lansarii comenzii,  deci a fost adus special pentru client.  Faptul ca modelul ales este la comanda sau este pe stoc va fi comunicate catre client in primul email.

7.8.9. SC CS VENDING SRL nu accepta retur partial, adica o parte dintr-o comanda, doar in cazul in care modelul comandat a fost din stocul societatii.

8.Frauda

8.1.SC CS VENDING SRL  nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
8.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
8.3.  SC CS VENDING SRLdeclina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele SC CS VENDING SRL
8.4. Clientul sau Membrul va informa SC CS VENDING SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
8.5.SC CS VENDING SRL  nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.
8.6. Comunicarile realizate de catre  SC CS VENDING SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
8.7. Urmatoarele scopuri vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul si/sau SC CS VENDING SRL isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
8.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
8.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre SC CS VENDING SRL catre Membru / Client.
8.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.
8.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre SC CS VENDING SRL catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

 1. Limitare de responsabilitate

9.1. SC CS VENDING SRL  nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.
9.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre SC CS VENDING SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii SC CS VENDING SRL conform detaliilor de contact la magazinalchemist@gmail.com astfel incat SC CS VENDING SRL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
9.3. SC CS VENDING SRL nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al SC CS VENDING SRL
9.4. SC CS VENDING SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
9.5. SC CS VENDING SRL este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al SC CS VENDING SRL, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
9.6.SC CS VENDING SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
9.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
9.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
9.6.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului
9.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

 

 1. Forta majora si cazul fortuit

10.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
10.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
10.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
10.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese. 10.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.
10.6. Exceptional (fara vina SC CS VENDING SRL) si din cauza unui caz fortuit (cum ar fi accident al transportatorului sau al furnizorului) este posibil ca livrarea produselor nu va putea fi facuta. In acest caz, Clientul va putea primi un credit promotional activabil (la optiunea  SC CS VENDING SRLsi de la caz la caz) ce va putea fi folosit in mod nelimitat pentru achizitionarea de produse de pe siteul www.alchemist.ro asa cum este descris la pctul 7.9.

 

 1. Litigii

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catreSC CS VENDING SRL  Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile „Termeni si conditii”.
11.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si SC CS VENDING SRL se va rezolva pe cale amiabila.
11.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru siSC CS VENDING SRL  sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul SC CS VENDING SRL in conformitate cu legile romane in vigoare.
11.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
11.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 

 1. Dispozitii finale

12.1.SC CS VENDING SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.
12.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii,SC CS VENDING SRL  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
12.3. SC CS VENDING SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 1. Contact si alte informatii

13.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu SC CS VENDING SRL , va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0723219771, de Luni pana Vineri, program 10:00-18:00, sau prin email la magazinalchemist@gmail.com
13.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.alchemist.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC CS VENDING SRL.