Gresie/Faianta Harmony Pangea 22,3×22,3cm

209,00 lei /mp

Comparație

Descriere

Gresie/Faianta Harmony Pangea 22,3×22,3cm, potelanat, mat, interior/exterior, antialunecare, 3d, 0,65mp/cutie. Pretul modelelor decor este de 229 lei/mp

https://harmonyinspire.com/en/collections/pangea

PANGEA evocă originea tuturor. Fiecare placă din această colecție poartă o poveste unică: povestea Pământului însuși. Inspirată de creația continentelor până în prezent, fiecare piesă reprezintă un fragment din originile noastre. Cu formatul său de 22,3×22,3 cm și aspectul de argilă, colecția PANGEA combină tonuri calde și texturi naturale pentru a deveni un simbol și o cronică a rădăcinilor noastre.

Disponibil în trei culori, PANGEA oferă două decorațiuni distincte: unul mai clasic cu un model floral elegant și altul mai contemporan cu un model modern punctat. Aceste detalii oferă versatilitate și stil, permițând fiecărui spațiu să se transforme într-o reflectare a bogatei noastre moșteniri terestre.

Colecția PANGEA nu numai că înfrumusețează spațiile, ci spune și povestea planetei noastre, conectându-ne cu esența naturii și originile noastre.