Faianta Harmony Samira 10,7×10,7cm diverse nuante

Comparație

Descriere

Faianta Harmony Samira 10,7×10,7cm diverse nuante, interior, lucios,

https://harmonyinspire.com/en/collections/samira

Inspirată de străzile din Marrakech, ia naștere colecția SAMIRA, având un format de 10,7×10,7 cm și un aspect zellige lucios, lucrat manual, cu margini drepte. Această colecție este un amestec de diferite tehnici tradiționale de fabricare a plăcilor, cum ar fi zellige, și un amestec de șapte culori vibrante care se remarcă prin bogăția lor naturală și unică a argilei arse la cuptor.

Fiecare piesă din colecția SAMIRA poartă istoria măiestriei și tradiției marocane, transmițând pasiunea și grija cu care este creată. Cu farmecul său exotic, colecția SAMIRA devine un simbol al bogatei moșteniri culturale a Marocului, inspirând artiștii și designerii din întreaga lume să exploreze frumusețea și diversitatea artei mediteraneene orientale.

SAMIRA nu numai că înfrumusețează spațiile cu tonurile sale vibrante și finisajul lucios, datorită tehnologiei LAYER TECH, ci și conectează fiecare mediu cu esența și istoria Marrakechului, oferind o experiență vizuală și tactilă care celebrează autenticitatea și moștenirea artei marocane.